Verzekeringen voor beroepsfotografenklomps & boor

Verzekeringen voor beroepsfotografen

 • Fotografen Federatie logo

  DuPho staat voor Dutch Photographers en is een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. DuPho vertegenwoordigt meer dan 1600 fotografen en is daarmee de belangrijkste vertegenwoordiger van fotografen in Nederland. De leden van DuPho zijn werkzaam op het gebied uitlopend van journalistiek tot bruids-, van reclame tot documentaire fotografie. DuPho zet zich in voor de positieverbetering van fotografen in het algemeen en de zakelijke, maatschappelijke en culturele belangen van fotografen in het bijzonder en werkt aan het sterk houden van het imago van de beroepsgroep.

 • NPS: Nikon Professional Services

  Nikon Professional Services biedt een breed assortiment van diensten en aanvullende producten aan; van gratis check & clean en een 24/7 No Panic Service tot een compleet pakket bedrijfsverzekeringen en consultancy services voor effectieve bedrijfsvoering.

 • Master Photographers [  ] Network

  Master Photographers Network is een netwerk voor en door professionele fotografen. Bij ons vind je portretfotografen, bruidsfotografen en bedrijfsfotografen door heel Nederland. Sommigen van onze leden hebben hun eigen studio; anderen werken vooral op locatie. Er zijn product-, reclame- en Fine Art fotografen. Wat ons samenbrengt is dat we gedreven zijn door het maken van goed beeld, en dat we steeds verder willen groeien in onze kwaliteit; technisch, zakelijk én persoonlijk. Aanstormend talent kan leren van de ervaringen van ‘de oude rotten in het vak’. Omgekeerd zorgen de talenten met frisse ideeën en inspiratie.

 • DAPA: Dutch Autosport Press Association

  Een aantal jaren geleden heeft de KNAF de Dutch Autosport Press Association (DAPA) in het leven geroepen. Het doel van de DAPA is even simpel als doeltreffend: Help de professionele autosportjournalist aan de juiste kaarten bij een autosportevenement en voorzie de organisaties van deze evenementen van een adequate lijst van mediavertegenwoordigers, die geïnteresseerd zijn de kart- en autosport op een professionele wijze te verslaan.

 • Happix

  Happix wil mensen blij maken met mooie foto's. Happix zorgt er voor dat ze altijd de fotograaf vindt die bij hen past. Als nummer 1 vergelijkingssite van professionele fotografen in Nederland biedt Happix overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Voor professionele fotografen is het hebben van een account op Happix gratis en op no cure – no pay basis.

 • De Geboortefotograaf

  De Geboortefotograaf is een online platform voor en door geboortefotografen, met als doel om van elkaar te kunnen leren en de onderlinge kennis te vergroten. Ook kun je bij De Geboortefotograaf terecht voor informatieve blogs, om te zoeken naar een back-up-netwerk, fotowedstrijden en workshops geboortefotografie.

Bent u als beroepsfotograaf niet aangesloten bij één van deze branche organisaties, dan kan Klomps & Boor risicobeheer u toch van dienst zijn met een verzekeringsaanbod afgestemd op de vakfotograaf, zie:

niet aangesloten