Verzekeringen voor beroepsfotografenklomps & boor

Verzekeringen voor beroepsfotografen

  • Fotografen Federatie logo

    DuPho staat voor Dutch Photographers en is een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. DuPho vertegenwoordigt meer dan 1600 fotografen en is daarmee de belangrijkste vertegenwoordiger van fotografen in Nederland. De leden van DuPho zijn werkzaam op het gebied uitlopend van journalistiek tot bruids-, van reclame tot documentaire fotografie. DuPho zet zich in voor de positieverbetering van fotografen in het algemeen en de zakelijke, maatschappelijke en culturele belangen van fotografen in het bijzonder en werkt aan het sterk houden van het imago van de beroepsgroep.

  • NPS: Nikon Professional Services

    Nikon Professional Services biedt een breed assortiment van diensten en aanvullende producten aan; van gratis check & clean en een 24/7 No Panic Service tot een compleet pakket bedrijfsverzekeringen en consultancy services voor effectieve bedrijfsvoering.

  • Happix

    Happix wil mensen blij maken met mooie foto's. Happix zorgt er voor dat ze altijd de fotograaf vindt die bij hen past. Als nummer 1 vergelijkingssite van professionele fotografen in Nederland biedt Happix overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Voor professionele fotografen is het hebben van een account op Happix gratis en op no cure - no pay basis.

Bent u als beroepsfotograaf niet aangesloten bij één van deze branche organisaties, dan kan Klomps & Boor risicobeheer u toch van dienst zijn met een verzekeringsaanbod afgestemd op de vakfotograaf, zie:

niet aangesloten