Verzekeringen voor fotografiestudentenklomps & boor

Verzekeringen voor fotografiestudenten

studerend aan de onderwijsinstelling:

 • Foto Academie

  De fotoacademie is een particuliere hogeschool waar opgeleid wordt tot zelfstandig fotograaf op hbo/bachelor-niveau. Ontwikkeling van een eigen visie staat centraal.
  www.fotoacademie.nl

 • Nederlandse Academie voor Beeldcreatie

  Nederlandse Academie voor Beeldcreatie is een opleiding met vier faculteiten: de Nederlandse Fotovakschool, de Dutch Filmers Academy, de Amsterdam Film School en de XR-Academy. Vakgericht onderwijs variërend van voltijd en deeltijd hbo- en mbo-opleidingen, tot korte opleidingen tot een jaar.
  www.navb.nl

 • Annemarie Dufrasnes Academy

  Bruiloften & Boudoir / Academy Annemarie Dufrasnes is er voor fotografen die stappen willen maken als fotograaf én ondernemer: workshops, trainingen, masterclasses en coaching om je fotografieskills naar een hoger level te tillen, je workflow te optimaliseren, bedrijfskosten en hoe je jouw marketing vakkundig inzet voor meer fotografieklussen.
  www.annemariedufrasnes-academy.nl

 • Statief logo

  Stichting Statief biedt al sinds 1984 opleidingen en cursussen voor mensen die zich als professioneel fotograaf willen scholen. Naast de techniek staat het stimuleren van creativiteit hoog in het vaandel.
  www.statief.nl

 • Landstede

  Landstede biedt een 3 tot 4-jarige opleiding voor het beroep van fotograaf/cameraman aan op MBO niveau 4 in Zwolle.
  www.landstedembo.nl

Studeer je fotografie aan een andere instelling, dan kun je als fotografiestudent van onderstaande fotovakopleidingen voor jouw verzekeringen ook bij Klomps & Boor risicobeheer terecht.


Zie: andere fotovakopleiding