BFP extra-kosten-verzekeringklomps & boor

BFP extra-kosten-verzekering

Voor beroepsfotografen hebben we een verzekering samengesteld die niet het omzetverlies (bedrijfsschade) dekt, omdat dit direct is op te vangen door een vervangende ruimte of zelfs in het geheel niet aanwezig is doordat de fotograaf alleen op locatie werkt.

De verzekering is gekoppeld aan de inventarisverzekering en dekt de "extra kosten" die de fotograaf maakt voor het wederom in gereedheid brengen van de studio- of bedrijfsruimte. Daarnaast worden de kosten vergoedt die gemaakt worden voor het opnieuw opzetten van administratie, klantenbestand en dergelijke. Indien de schade dermate groot is dat dit niet mogelijk is in de eigen ruimte worden de huurkosten van een vervangende studioruimte vergoed.

Een belangrijke toevoeging die wij hebben kunnen realiseren voor beroepsfotografen is de dekking voor "onderhanden werk" op de extra kostenverzekering. Dat betreft werk dat reeds is gefotografeerd, doch nog in de studio aanwezig is voor bewerking of klaar ligt voor verzending aan de opdrachtgever.