Wijzigen computers/apparatuurklomps & boor

Wijzigen computers/apparatuur

Uw gegevens
  1. (voor computerdekking)
Afvoeren
Toevoegen merk/type serienummer

Het serienummer kunt u vinden op uw apparatuur, body meestal op de onderzijde, lens meestal bij de bajonet-sluiting, MacBook op de onderzijde. Niet alle apparatuur heeft een serienummer, bijvoorbeeld een statief. Als het er niet is hoeft u het uiteraard niet in te vullen. Bij schade hebben we in dat geval dan wel een kopie aankoopnota nodig.

waarde in €

Verzekerde waarde in €
Wij adviseren de actuele nieuwwaarde op te geven, maximaal mag u de oorspronkelijke nieuwwaarde opgeven.

BTW

Als ondernemer bent u btw-plichtig en kunt u de btw verrekenen. Bij schade wordt de btw dan niet vergoed. Kiest u dan voor waarde excl. btw.

Als u valt onder de regeling klein-ondernemerschap, dan hoeft u de btw nog niet af te dragen. U kan u btw nog niet verrekenen. Hetzelfde geldt voor studenten die nog geen eigen bedrijf hebben. Kiest u dan voor waarde incl. btw.

dekking

Panddekking: voor uw kwetsbare apparatuur die de studio niet uit komt. Bijvoorbeeld een technische camera. Dekking beperkt tot in polis genoemd risicoadres.

Europadekking: voor uw kwetsbare apparatuur binnen de grenzen van Europa.

Werelddekking: voor kwetsbare apparatuur die u wereldwijd gebruikt.

Indien u incidenteel buiten Europa komt, dan kunt u de Europadekking afsluiten en voor een reis daarbuiten een "tijdelijke werelddekking".

Andere wijziging nummer op specificatielijst

Het regelnummer op de specificatielijst van uw huidige polis.

merk/type omschrijving van de wijziging

Bijvoorbeeld een wijziging van verzekerde waarde, serienummer, en dergelijke.

Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, is er direct voorlopige dekking. Wij wijzigen uw polis en zenden deze zo spoedig mogelijk naar u toe. De poliskosten bedragen € 7,50 exclusief assurantiebelasting.